Ångfärjestationens gamla perrongtak på väg tillbaka

Ångfärjestationens gamla perrongtak på väg tillbaka

Efter några års tillbakadragen tillvaro i ett lager går Ångefärjestationens perrongtak en ljusare framtid till mötes. Nu monteras taken upp igen på sin nygamla plats, tillsammans med ett eko från tiden då tågen rullade in på stationen.

Nu byggs det gamla perrongtaket upp utanför hotell Seau.Bild: Britt-Mari Olsson

Taken monterades ner 2016 när rivningarna och flytten av den gamla ångfärjestationen, dagens The Tivoli, genomfördes. Nu är hotellet och kongressen färdiga för invigning och taken gör comeback som väderskydd för resenärer.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Läs artikeln här!

Läs artikeln här!

Leave a reply

error: Content is protected !!