Bloggen anpassas efter moderna tider och pjäsen är slut!

Ahhh… kryper ihop i soffan och njuter för första gången på många år, tack Regina Lund!

För er som inte vet vad Regina gjort som är så bra, så var det att hon gick ut i massmedia och skrev om sin vräkning och hemska utsatthet! “Vad är det med det då? Alla har det svårt”, härmar jag er med mörk löjlig röst! Precis alla har det svårt men det riktigt svåra för männinskor började 2014 efter en lång och smygande lågkonjuktursintroduktion och tidningarna vägrade att ta i det påståendet med tång!

Jag har har offrat nästan 6 år av mitt liv för att få ut varningen – och så bröt Regina (utan att veta om det själv) min förtrollning i ett trollslag och mitt löfte till det svenska folket, -genom att berätta det jag försökt göra i flera år, som personligen orsakat mig så sjukt mycket förluster i mitt liv, allt för att varna för situationen vi är i idag!

“Ja men soc hade knappt hjälpt Regina eftersom hon vräktes i sittande sekund på Bahamas”

-I don’t really f*cking care if she was floating in space at the time, that’s not the point! Seriöst, tog hon fyra månaders hyror för att få chansen att tjäna mer på Bahamas som Go-Go dansös hade jag inte brytt mig mindre, då är det ett högt lotteri men fortfarande det hon såg, just där och då vara det ända rätta! Som sagt, kasta inte sten i glashus, hade folk lyssnat på mig 2014 hade situationen i Sverige sett annorunda ut idag, även för dig!

Så tack Regina för att du spetsade hål på illusionen! Jag klarade det uppenbarligen inte själv (allt jag ville var att få publicera 1 enda “f*cking” artikel i vår vanligaste media). I och med Regina får jag äntligen städa bort röran som vuxit upp runt mig. Att Regina och kändisar (kanske) får allt betalt av fansen till sist är livet på deras pinne. Hade vi velat haft den förmånen då har de flesta av oss valt fel bransch. -Ingen anledning att fräsa avundsjukt, ni skulle lyssnat på vad jag sa 2014…?

Och om du nu inte tror på mig så fråga nätverket “SLUSSA”!

(Höjer ögonbrynen och ler oskuldsfullt, sen boar jag ned mig i soffan igen och skrockar nöjt)

Bloggen förändras och alla projekt runt mig kommer att uppdateras, försvinna eller utvecklas! Ska man rädda världen saknas tid över till eget underhåll. Jag lämnar även “nyheterna”, ett utbildningsämne som jag insett är svårt att komma till rätta med (den som äger tidningen äger sanningen) och de organ som ändå försöker kommer antingen försöka för evigt med nya journalister varje månad eller falla för korruptionen själva i slutänden. -Jag är klar och jag kan inte påstå någonstans att jag kommer sakna leka Moder Theresa!

-Fy fan vilken kamp bokstavligt talat! Sverige har ett teflonhölje skapat på syntetisk olja (liknelsen till det genuina material vi saknar) “schwoop”… (halkar av och gör en dubbel Mollbergare innan jag slår i golvet med ryggen före och tappar andan)… säger det när man ska yttra en sanning som ännu ej godkänts av etablissemanget!

Förstår du hur patetiskt det måste sett ut när jag har rest mig upp och försökt igen – 4711 gånger utan att tillsynes fatta vinken? (Älskar den parfymen)

Men (ingen oms utan män) det har varit roligt att få testa alla roller jag har behövt spela, för att putta berg i rätt riktning. Precis innan den förlösande artikeln med Regina skrevs (alla andra småartiklar om folkets svårigheter har publicerats i tysthet där ingen läser), då var jag helt ärligt slut på ideer. 1 månad till och mörka sidan (mörka sidan är i Star Wars det metafysiska bindemedlet) hade vunnit!

Jag orkade inte ett steg till, kroppen hade börjat säga upp sig och till psyket hade jag skaffat en livs levande kurator från svenska sjukvården. Det tär att leka Don Quijote och apropå Donkichott, så är det jag gick igenom det Miguel Cervantes avsåg med boken. En skildring av August Strindbergs “Röda Rummet” eller Robin Hood som antecknades på 1300-1400 tal.

“True heroes and saints are acknowledged after their death, because they are not for sale alive”

Något att trösta sig med när man plåstrar om skrubbsåren efter varje duns i backen! Nu vet jag förstås inte precis hur mycket eller hur lite min insats betytt, men det är inte det viktigaste heller. Jag offrade inte år av mitt liv för någon hyllning (då hade jag gett upp för länge sedan eftersom jag bokstavligt har matats med anklagelser, doppats i tjära och rullats i fjädrar för min “sanning” skull).

Min belöning är och har varit resultatet för alla som inte har kunnat bråka för rättvisa själva. Sen är det av minsta intresse att någon annan drog det sista strået och därmed hyllas för insatsen. -I don’t care, jag vet varför jag sitter där jag sitter och vilka som från början skulle tjäna på mig som legosoldat och advokat.

Nu är det bara skönt! Nu, tack vare artikeln, får jag sjunka ner i soffan och pilla navelludd till dess mitt eget liv börjar igen. Som sagt, alla verktyg jag har byggt som hjälpedel för att nå mitt mål är förverkade, att ha dem kvar innebär onödigt resursslöseri och tidsåtgång. Det är dags att göra “sorti” och buga stilfullt inför publiken. Tack för att ni kom, nu är pjäsen slut!

Läs artikeln här!

Leave a reply

error: Content is protected !!