Effektiv tågtidtabell (5 stjärnor) en länk att spara!⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐ (5 stärnor)

Företaget Potatiz har gjort en utomordentligt bra app (som påminner lite om fresh-rss som jag själv bygger med). Jag föredrar simplicitet, enkelhet där “less is more”!

Det kan verka lite suspekt eftersom jag tenderar att bygga överklädda julgranar av mina hemsidor om ingen säger stopp. Jag förbättrar till dess det braiga blir mer komplicerat än instrumentpanelen på ett rymdskepp.

Det betyder inte att jag inte är enormt supereffektiv, det betyder bara att jag måste ha ett slutmål innan jag börjar och det kan vara knepigt, i alla fall när man tror att “alla fattar”.

En av orsakerna till att jag blev en effektivitetskonsult var för att samhället per se inte alls är konstruerat på det sättet och man kan bokstavligt kasta bort pengarna direkt som ineffektiviteten orsakar.

Ibland dock råkar jag trilla över projekt som får mig att jubla! Det tog mig flera försök att hitta rätt på SJ’s trafikinformation idag innan avfärden med tåget jag inte hittade och SJ’s egen info-tjänst är fruktansvärt omständig.

Där har de istället arbetat fr att överförklara alfabetet “vart vill du åka, vart ska du till”…skriv klicka, skriv klicka, skriv klicka. För att inte tala om problemet att ens hitta sidan!

Sen väl på tåget hittade jag en länk som var “effektiv” och allt jag behövde. Jag vill bara peka och klicka och nå resultatet – helt oavancerat!

https://tågstationen.se

Även om tågstationen är ett dåligt namn så är webbappen suverän – surfa in och kolla själva och jämför resultatet med https://www.sj.se/sv/trafikinfo.html

Jag efterlyser rätt person till rätt plats och Potatiz ser ut att kunna uppdatera SJ på ett rätt sätt!

Läs artikeln här!

Leave a reply

error: Content is protected !!