Idag är en sån där jobbig ”rasistisk” dag!

Det har lite att göra med kaffebrist och mer med mitt ben. Sjukvården misstänker Artos och diskbråck och jag tänker väl att utan röntgen får vi aldrig reda på svaret. Att förebygga något vi inte vet existerar är roulette. Inte Rysk roulette som med Astra Zenacas vaccin, men ändå roulette! Jag testar gärna den kur sjukvården rekommenderar, så länge det inte gäller medicin -been there, done that och det är inte roligt!

Fått Diklofenak utskrivet och tuppade av, påföljt av några timmars migrän. Fått Desolett (P-Piller) som orsakade att jag blödde i både ögon och ur öron. Fått Serotonin (mot whiplashskada) och fick ett epileptiskt anfall osv…

”Är du säker på att jag tål? -Jadå, det här är så säkert så”!

Får jag vara lite rasistisk mot mig själv? Jag har en Kinesisk gen som gör att jag inte tål alla alkoholföreningar, jag har en Afrikansk gen som orsakar grov ärrbildnad, jag har gener från Indiska Oceanen och Pacific Ocean som gör att jag klarar sol bättre, samtidigt som jag har en gen från Lappiderna som innebär att jag klarar kyla bättre och sist men inte minst jag är en del Neanderthalare! -Allt det här stämmer om kroppen mår bra!

Ska jag måla upp mitt utseende baserat på ”human phenotypes” skulle jag se ut så här:

Yttre fysik

 • Jag skulle troligtvis ha gröna ögon
 • Ögonen skulle troligtvis vara större än genomsnittets
 • Ögonen skulle vara lite sneda
 • Jag skulle ha hög panna
 • Kraftigare benstomme
 • Extra tandrötter
 • Djupare tandrötter
 • Jag skulle ha större muskler än genomssnittet
 • Jag skulle troligtvis vara kraftigare än genomsnittet (pg a ansamling av brunt fett)
 • Jag skulle troligtvis (men inte säkert) ha en gulaktig hud
 • Håret skulle säkert vara tjockare
 • Kroppsbehåringen skulle vara mycket sparsam

Inre fysik

 • Jag är troligtvis känslig för alkohol… Sen vet vi inget mer!

Vi vet inget mer för att studier i rasbiologi för medicin är förbjudet! Vi alla ska enligt den globala doktrinen vara en och samma människa. Om vi inte är det då kallas forskningen rasistisk. Men har du aldrig undrat varför vissa reagerar på medicin som de gör eller varför cancerkurer fungerar på en del och inte alla? Har du aldrig funderat på varför grannen tjoar piggt under alkoholpåverkan medan du blir trött eller slår slint (kan ju vara tvärtom också)?

Hur kan vi acceptera ”det bara är så, allt går inte att förklara”? Det är ju inte alls så bevisligen eftersom ”Kinagenen” och alkohol är tvärvetenskap.

http://humanphenotypes.net/basic/Lappid.html (extern länk utan ssl-certifikat)

-Even so, att rasbiologer har använt vetenskapen för att bekräfta sitt eget herreskap över jorden är förlagt till idioti, vi vet idag att det behovet endast tillhör dem som anser sig vara maktfullkomliga, kanske Näringslivet också men även Näringsliv i andra länder med andra hudfärger. Efter vilken grundkropp är all medicinsk forskning förlagd? För jag menar vore det min Kinagen då skulle inte alkohol säljas som var starkare än 2%! Vore det genen som orsakar tänder med extra djupa rötter skulle tandläkarna akta sig för att dra ut tänder och vore det för mina stora ögons skull, skulle det finnas linser som täckte min iris!

Men det är inte för alla människotyper läkarvetenskapen är framtagen, möjlighet för mångfald sträcker sig till att testa sig fram och hopp om att hitta läkare som tänker utanför boxen och det är väl rasism om något? -Det finns tydligen bara en människotyp på insidan av oss och den gäller endast en bråkdel av hela jordens population!

/Christine

Läs artikeln här!

Leave a reply

error: Content is protected !!