Jag känner fler män än en!

Det här är en sådan där märklig reaktion jag kan få ibland -va, jag trodde du var ensam?

Jag är ensam för att jag inte har hittat någon som passar mig och motsatsen förstås, jag är ensam för att jag inte passar den jag kanske vill ha! Den här matematiken är så busenkel så ingen borde ifrågasätta! Ändå förpassas jag in i de gråtandes mörker med medömkan eller “var inte orolig, jag kan ta dig”!

Nu är det så här va, det finns så många desperata karlar (kärringar också) så jag behöver inte vara utan om nöden skulle tränga på, men det är uppenbarligen inte vad jag söker eller hur? Som en god vän sa till mig när jag frustade över gubbar och kommunikationsproblem -en karl tar vad som helst egentligen, det är bara hans fru som tror att han är bättre än så och utåt är han säkert “picky”!

Hm… (gör en ogillande min) -please don’t tell me more!

Grejen är den att det stör mig när en väninna säger “oh gosh, jag skulle aldrig kunna leva ensam” och gör min singelstatus i 50-årsåldern riktigt akward. -Meeeh, snälla lägg av? Är du lika gammal som jag och inte klarar av att ta hand om dig själv, då har DU ett problem inte jag …ishhh!

Flera anser att jag borde ha tagit tillfället i akt som ung och släthyad att gifta mig rikt “äh ärtan, det är bara business”, men tanken på att rulla runt i ett ej önskat samkväm med en troligtvis supersnygg och löjligt rik kille (eh…) och höra oink, oink från sängfjädrarna medan jag räknar minuterna, fungerar inte i min värld. Vad skulle jag tjäna på det?

När jag fastnar för någon blir istället oink, oink -oh baby you’re the maaaan! Att ingå i partnerskap eller stanna kvar i partnerskap för ekonomin är ju förstås mer intelligent, men då gäller det att hitta någon som vill dela sin rikedom med en bättre begagnad tantalora istället för en ung och vacker opportunist!

-Jo ja, blodinen som är halva din ålder föll säkert för din charm, vad vet jag? Jag är ju bara en singel 50-taggare. I vilket fall som helst ser familjfotot bättre ut med henne på än med mig! Fast den här förvirringen vad det gäller “oh baby” eller “oink, oink” går ju åt två håll. Rika kärringar i min ålder skaffar också hellre en ung viril man som helt ärligt viskar “mon cherie, du betyder allt för mig”.

Sanningen är att när vi passerat 40 år (de flesta i alla fall), har vi fått så mycket utbildning av livet att ett möte med en blottare avslutas i en polisanmälan på oss kvinnor. Här kommer herrn som vill ha kicken av att visa upp juvelerna och vi kan inte låta bli att kommentera, -nä nu tror jag att du blir kall utan byxor! Jag tror den där leverfäcken är malign? Mår du bra? Kan jag ringa någon? Du är medveten om att din penis ser sjuk ut va?

Efter 40, då har kvinnan stora barn och hon har både rensat avlopp och bytt blöjjor i kanske 20 år! Vi kommer faktiskt inte ifrån det, på vår höjd kan vi uttrycka “hjärtat, vill du jag ska bli chockad eller vad tänker du att jag kan göra som får dig må bra”? Sen finns ju faktiskt tantalorerna i min ålder som aldrig skaffade sig barn och lever med flera hundar eller tio katter. De reagerar istället med stora ögon och slickar sig runt munnen -baby come to mama! Sen får blottaren springa då risken finns att han får spendera de kommande 20 åren i hennes källare.

Men att det ska vara synd om mig som singel med mål att träffa någon som jag både finner attraktiv och intressant att prata med, det är helt fel. När jag kommer hem kan jag byta om till mysbyxorna som luktar ostbågar av ostbågssmulor sedan en vecka, jag behöver inte spela den perfekta frun eller försvara inköpet av något onödigt och jag behöver inte leka könsroller som delar in män och kvinnor i olika kategorier. Om jag inte vill städa, då skiter jag i det!

Ett bra förhållande innehåller magi, ett dåligt innehåller endast förväntningar på den andre. Jag kan ta hand om mig själv, det gör mig inte rik, men det ger mig möjligheten att finna rätt partner utan panik. Jag är hellre ensam själv, än ensam i ett förhållande baserat på fel grunder!

/Christine

Läs artikeln här!

Leave a reply

error: Content is protected !!