Regeringens hoppande rekommendationer och mikroförändringar!

När jag läste om Morgan och Löfvéns shoppingturer ryckte jag på axlarna. Orsaken är att jag har inte mycket till övers för någon av folkets representanter som driver något jag liknar vid en demokratur.

-Ptfff, vad har du förväntat dig?

Alla hoppande rekommendationer under Corona, alla mikroförändringar som ska ha räddat allt från utlandsfödda stackare (jag är ironisk mot gruppindelningarna som delar folket) till “gräshoppsgråsuggans gäcklingar” (påhittat ord) under den växande lågkonjukturen sedan 2014/2015. Allt som behövs för att trygga den svenska väljaren är att ta en gammal rättighet, byta kontoställe i bokföringen och ge den ett nytt namn och -vóila, vi har räddat massor som inte vetat om tidigare att rättigheten funnits och inte behöver den!

-Men de ser snyggt ut…

Jag funderade vilka människor jag skulle kunna liknas vid och vilka jag ville vara under veckan med barn och barnbarn. Jag insåg igår efter långa överläggningar att “Jultomten” hade varit ett perfekt yrke för mig.

Jultomten hade varit perfekt om jag inte haft den syniska ådran i min kropp. När fjäskare vurmar runt högvördiga muttrar min hjärna “bah humbug” i moll och jag styr bort från scenariot som får mig grina illa.

I chockartat tillstånd publicerar varje tidning och varje wannabe sin syn på saken och hävdar att förtroendet är krossat, “hur ska vi nu infinna oss till det dödliga viruset”!

Från djupet av min själ mullrar ett gutturalt skratt fram och Jultomtens “merry” hohoho förvandas till moahahaaa HAHAHAHA!

-Take a walk on the wild side and see just what you’ve been missing all your life!

Inser att jag skulle bli en “two faced” Santa som älskar och avgudar barnens oskuldsfullhet och en betydligt obehagligare variant i andra lägen. Det jag stör mig på är bristen på fri vilja och egna tankar -ni måste lära er bli självständiga.

Det betyder nämligen absolut inget alls att Statsministern var ute och virusshoppade. Det som oroar är att folk har satt dessa förtroendevalda på så höga hästar att de blivit felfria! De har ju inte gjort något alls för att förtjäna den avgudadyrkan att börja med.

Läs artikeln här!

Leave a reply

error: Content is protected !!